In de kijker

Biologische sappen
De sappen geserveerd in Het Spijker zijn afkomstig van De Drie Wilgen en zijn niet alleen het lekkerste sap maar ook erg gezond. Alle sappen zijn immers 100% puur biologisch ťn vers geperst. Bovendien kan je kiezen uit verschillende smaken. Het sap van een goede mix van appels van laag- en hoogstamsoorten uit verschillende streken in BelgiŽ vormt de basis voor de meeste van deze mengelingen. De appels zijn van nature zoet waardoor er geen suikers moeten worden toegevoegd. Alle sappen worden in BelgiŽ gepasteuriseerd, gebotteld en voorzien van het wettelijk erkende biogarantielabel.

Bionade
Bionade is het unieke dorstlessende drankje zonder alcohol dat goed is voor lichaam en geest. Het is wereldwijd het eerste drankje zonder alcohol dat wordt geproduceerd op zuiver biologische basis. Het wordt gemaakt van natuurlijke ingrediŽnten van zeer goede kwaliteit. Bionade werkt verkwikkend en verfrist op natuurlijke basis. Het is kruidig en fruitig. Met de volle smaak van vlierbessen, lychee, kruiden of gember-sinaasappel.

Gageleer
Gageleer is een goudkleurig bier dat in het Gageleer-glas een mooie witte schuimkop vormt. Het aroma is moutig, ietwat zoetig, fruitig en kruidig. De smaak van de Gagel is kenmerkend en uniek: kruidig met een toets van peper en eucalyptus. Het is een verfrissend bier maar door zijn alcoholgehalte van 7,5 volumeprocenten toch een stevige drank. Gagel is een lage struik die in de voedselarme moerassen van de Kempen groeit.